Lediga jobb

Maskin Mekano AB utvecklar, bygger och säljer maskiner till grus- och krossindustrin. Vi har en marknadsledande position i Sverige, ökande export och en hög utvecklingstakt. Våra kunder är grus- och bergtäkter, de stora byggbolagen samt markentreprenörer. Vi är ett familjeföretag som omsätter 100 MSEK/år och finns i nyrenoverade lokaler i Hovslätt strax söder om Jönköping.

SERVICETEKNIKER

Maskin Mekano växer och söker nu ytterligare en servicetekniker till vårt eftermarknadsteam.
Arbetsuppgifter:
  • Utbildning av operatörer i samband med uppstart av levererade maskiner
  • Kundsupport och felsökning via telefon och i fält
  • Försäljning av reserv- och slitdelar
  • Underhåll, reparation och översyn av sorteringsverk och krossar, oftast ute hos kunden
Du får ett omväxlande, självständigt och fartfyllt arbete som innebär en hel del resande (B-körkort är ett krav) och ett antal övernattningar. Huvuddelen av arbetet är förlagt till Sverige men resor inom Norden och övriga Europa kan förekomma. Du blir en oerhört viktig representant för Maskin Mekano och en del i ett härligt och prestigelöst gäng.
Vi söker dig som är lösningsorienterad, serviceinriktad och ansvarstagande. Du behärskar svenska i tal och skrift och helst även engelska. Övriga språk är meriterande. B-körkort är nödvändigt. Erfarenhet av felsökning på dieselmotorer och el- och hydrauliksystem är ett krav.

​​​​​​​Vi välkomnar din ansökan med löneanspråk löpande. Tillträde snarast. Din ansökan skickar du till daniel.smedenman@maskinmekano.se eller på adress nedan. Frågor angående tjänsten besvaras av Daniel Smedenman, 036-317403